Зберемо гроші на ремонт квартири, щоб вдова та син загиблого в АТО Олександра Костюченко жили у теплій та затишній домівці

Війна вплинула майже на кожну українську родину. Не оминуло лихо війни і родину Олександра і Тетяни Костюченко та їх сина Андрія.

Через війну, родина втратила найріднішу людину. Дружина Тетяна залишилася без коханого чоловіка, а син Андрій – без батька, який був для нього приміром.

Олександр Костюченко був турботливим чоловіком, найкращим батьком, справжнім другом, людиною широкої душі, скромним та дуже відвертим. Після закінчення Демидівської середньої школи, отримав дві вищі освіти, займався холодильним обладнанням. Особливе задоволення отримував від ловлі риби. Він дуже любив життя. Доброта, людяність, порядність - це риси характеру якими володів Саша. У нього була своя справа, свої мрії, і ніхто не міг навіть подумати що його життя обірветься так раптово і так далеко від рідної домівки.

Олександр був мобілізований Вишгородським військкоматом 26 березня 2014року, у 72 ОМБР. Старший сержант механік-водій танкового взводу танкового батальйону. На війну пішов з перших днів мобілізації. Олександр мріяв про перемогу. Про достойне життя українців на своїй землі. Друзям говорив – «якщо не я, то хто». Своє життя він віддав за Україну. За мирне небо над нами.

Старший сержант, старший механік-водій. 72-ї окремої механізованої бригади. Костюченко Олександр, загинув 11 липня 2014 року близько сьомої години вечора в результаті спрацювання вибухового пристрою встановленого на дорозі уздовж маршруті військової техніки у Луганській обл. Сєверодонецький р-н поблизу селища Червонопартизанськ.

Указом Президента України № 747/2014 від 29 вересня 2014 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Та жодна нагорода нагорода у світі не здатна замінити родині рідну людину. Він назавжди житиме в очах свого сина, у спогадах дружини, у пам’яті та серцях своїх побратимів.

Платформа «Люди допомагають людям» звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти вдові Олександра Костюченко Тетяні. Держава надала родині житло – порожню коробку з голими стінами. Щоб родина нарешті змогла жити у цій домівці, її потрібно відремонтувати. А наразі кошти на ремонт житла у Тетяни відсутні. Давайте разом зберемо гроші на ремонт квартири, щоб Тетяна із сином Андрієм жили у теплій та затишній домівці.

КОСТЮЧЕНКО ТЕТЯНА БОРИСІВНА TETIANA KOSTIUCHENKO 4188370025218978 Райффайзен банк Аваль

ЛЮДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ! КОМУ ДОПОМАГАЄШ ТИ?!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram