Не втрачайте унікальну можливість!

7 травня благодійна платформа «Люди допомагають людям» організовує виїзний пленер в перлину Поліського краю - «Замок-музей Радомисль». Четверта частина виручених за пленер коштів буде перерахована родині бійця полку «Дніпро-1» Романа «Санти» Бочарова, який загинув у зоні бойових дій 1 січня 2016 року.

У квітні 2014 року Роман Бочаров пішов добровольцем у батальйон «Дніпро-1», де «Санта» став командиром 2-го взводу 5-ї роти батальйону.

Він пройшов найгарячіші точки на карті АТО, разом зі своїми побратимами приймав участь у звільненні селища Піски, що під Донецьком та приймав участь в боях у ДАП.

Татову гордість – трьох доньок Романа виховує його дружина. Старша дочка навчається в медінституті ім. Богомольця, середня – навчається у школі, а молодша відвідує дитячий садочок.

Власного житла у родини немає. Його зруйнували у вже окупованому Луганську. Адже на виховання трьох дівчат потрібні чималі кошти, до того ж є нагальна потреба у коштах на оренду житла. Ці чотири прекрасні дівчини – дружина та три доньки «Санти» потребують нашої допомоги.

Він загинув, але він вічно буде жити в очах його дітей та у серцях тих, хто його пам’ятає. Давайте разом допоможемо родині Бочарових, щоб дати їм хоч маленьку часточку свого тепла. Та віддати дань памяті та поваги Роману.

Під керівництвом професійного художника і досвідченого майстра арт-терапії Юлії Павлусь Ви створите свій власний шедевр з натури. Величний архітектурний ансамбль, надзвичайної краси пейзажі і чудові хвойні ліси, які насичують повітря лікувальними ефірними маслами приведуть Вас в стан повного спокою, релаксу та відпочинку.

Даний майстер-клас з живопису розрахований як на початківців, так і людей з досвідом.

Все, що потрібно від Вас - віра в себе, бажання творити і п'ять годин часу - саме стільки триває майстер-клас.

Повірити в свої сили і висловити те, що у Вас на душі, Вам допоможе учасниця багатьох міжнародних виставок і аукціонів, різнопланових творчих проектів Юлія Павлусь.

Її авторська методика перевернула уявлення про всі канони навчального процесу. Адже навіть ті, хто жодного разу в житті не тримав кисть в руках, не стояло за полотном і не мав уявлення про те, що таке художні фарби, всього за кілька годин змогли самостійно написати картину!

Вона завжди рада поділитися своїми секретами і допомогти Вам втілити мрії.

Юля - не простий учитель малювання. Вона першокласний психолог, одна з небагатьох, хто вчить, надихаючи, хто з перших хвилин дає потужний позитивний настрій, віру в себе, в свої сили, в талант, здібності та вміння. Її майстер-класи завжди відрізняються незвичайною атмосферою, позитивом і відкриттям безлічі секретних авторських прийомів.

Не відмовте собі в цьому задоволенні для тіла і душі. Відвідавши це місце одного разу, Ви захочете повернутися сюди знову і знову.

У перервах між заняттями живописом буде організовано харчування, екскурсійну програму Замком, майстер-клас з виготовлення паперу за стародавніми технологіями.

Розклад пленеру:

08-00 виїзд (ст. М. Житомирська)

09-30 приїзд, розселення, перекус

10-00: 13-00 пленер

13-00: 13-30 обід

13: 30: 16-30 пленер

16-30: 17-00 майстер-шоу

17-00: 18-00 екскурсія

18-00: 18-30 вечеря / виїзд

18-30: 20-00 приїзд (ст. М. Житомирська)

Допомогу родині Бочарових можна надсилати за такими реквізитами:

БОЧАРОВА ІРИНА АНАТОЛІЇВНА IRYNA BOCHAROVA UAH 4188370024866504 Райффайзен банк Аваль

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram