Дякуємо людям, які допомагають людям!

Завдяки платформі люди допомагають людям, минулого тижня на рахунки родин загиблих учасників АТО надійшли кошти на загальну суму 26 930 гривень.

Ці кошти були переведені на прямі карткові рахунки десяти родин. Дружини та батьки загиблих героїв АТО отримали від вас допомогу перед Великоднем.

Фото: Надано автором

Ми вдячні усім, хто мав час та бажання зайти на сайт благодійної платформи «Люди допомагають людям», обрати родину, якій вважаєте за необхідне надати допомогу і перерахувати кошти.Пам’ятайте, ви робите добру справу, допомагаючи родинам тих, хто віддав своє життя за наше мирне небо та незалежну Україну.

На платформі десятки родин, які терміново потребують нашої допомоги. Їх рахунки можна знайти на нашому сайті у категорії «SOS». Зокрема, потрібна допомога Любові Суслопаровій – матері чотирьох дітей віком від 6 місяців до 13 років. Любов - вдова загиблого на Луганщині Олександра Суслопарова, сама виховує чотирьох дітей. Молодшому, Матвію, ще немає і одного року.

- Якщо там не зупинимо, то сюди прийдуть, - сказав мешканець Кривого Рогу Олександр і вирушив на війну, де служив у складі 17-ї окремої танкової бригади.

На блокпосту смт Станиця Луганська біля річки Сіверський Донець чоловік 65-70 років назвався місцевим мешканцем, подарував військовим 3-літрову банку меду, подякував їм за службу та пішов. Коли бійці відкривали банку, вибухнув закладений у неї вибуховий пристрій. В результаті диверсійного акту Олександр загинув.

За декілька місяців Любов народила четверту дитину, яка буде знати батька тільки по фотографіях.

Не забувайте про те, як багато дітей, через війну та бойові дії на Сході України залишилися без батьків. Часткова, відповідальність за їх долі лежить і на нас.

Долучайтеся до платформи «Люди допомагають людям» і давайте допомагати разом!

СУСЛОПАРОВА ЛЮБОВ АНАТОЛІЇВНА 26256322904 Райффайзен Банк Аваль

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram