Забуттю не підлягає

У столиці постійно діє експозиція хроніки комуністичної інквізиції України. Представлені маловідомі факти. Наведені приклади боротьби з тоталітаризмом. Зображені героїчні здобутки українців та перемогу над окупантом.

Злочини минулого, множать сучасні. Без рішучих судових процесів над КГБ/КПУ, ми знову перетворюємося на державу тюрму. Через сотні концтаборів пройшли мільйони громадян, дехто зламався, але інші загартували свій дух для майбутніх звершень.

В українцях тече войовнича кров. Наші душі охочі до подвигу. Для репресивної машини ми стали величезною перепоною. Раз у раз піднімаючи повстання, наближали падіння імперії та верховенство свободи.

Забуваючи полеглих тих днів, стикаємося з новими жертвами. Маємо постійно вшановувати та не забувати борців за незалежність України. Кожного дня працювати над тим, щоб не уможливити відновлення антилюдського комуністичного режиму.

Нація яка забуває свої подвиги не має майбутнього. Серед експозиції, яку створювали не один рік, знаходяться стенди з вражаючими матеріалами. Українці не нація переможених. Наші предки діяли системно, рішуче. Боролися не лише словом, а не боялися та надавали перевагу зброї.

Музей “Совєцкої окупації”. З вівторка по суботу. З 10.00 по 17.00. Київ, вулиця Стельмаха 6 А.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram