Блог Марії Бачмаги

Студент магістерської програми з громадського здоров’я Університету Браун, США

Марія Бачмага

Представник Колаброації Університету Браун з ВІЛу і туберкульозу в Україні

Я працюю в сфері громадського здоров’я чотири роки. Починала з менеджменту досліджень та інших проектів Університету Браун, США (Brown University) в сфері ВІЛ-інфекції і туберкульозу в Україні а тепер сама здобуваю ступінь магістра з громадського здоров’я (Masters in Public Health) і проводжу власну наукову роботу. Мене цікавить проблематика попередження захворюваності в Україні, особливо інфекційних захворювань, оцінка якості медичних послуг, ризики для здоров’я серед вразливих груп населення.

Перед тим, як перейти в сферу громадського здоров’я, працювала юристом, я випускниця правничого факультету післядипломної освіти Львівського університету імені Франка. Ступінь бакалавра з економіки здобула в Сполучених Штатах після того, як отримала повну стипендію на навчання від Кеньйон Коледжу (Kenyon College).

Я народилася і виросла у Львові.

Все записи блога
  • Поліомієліт в Україні Єдиний шлях подолати триваючий спалах вірусу – повна вакцинація дітей ОПВ. Це радить і ECDC країнам-членам ЄС у плані дій, на випадок потрапляння цВПП1 з України в ЄС.