ГоловнаБлогиБлог Ігоря Ткачука

Терористи відкрито говорять про наступ

Терористична «ДНР» готова до третьої фази війни і далі планує захоплювати територію України, відсуваючи лінію фронту. Про це заявив самозваний секретар самозваної «Ради безпеки «Донецької народної республіки», командир батальйону бойовиків, «Восток» Олександр Ходаковський.

Александр Ходаковский
Фото: reuters.com
Александр Ходаковский

Цей терорист, на рахунку якого десятки життів наших бійців і мирних мешканців, мав наглість сказати наступне:«Хочу попередити: тенденція, що встановилася з серпня, в ході бойових дій відсувати лінію фронту збережеться. Якщо ми активізуємося, то виключно заради того, щоб просуватися далі. Нам би цього не хотілося, адже в цьому випадку неминучі людські та інфраструктурні втрати. У нас немає достатніх людських ресурсів, а значить - ми змушені застосовувати артилерію. Руйнування неминучі», - заявив він.

При цьому бойовик розповів про глобальні плани терористичного новоутворення. «Я приймаю для себе існування «ЛНР» і «ДНР» лише як перехідний етап. Наша війна закінчиться тоді, коли південніше Росії буде проросійська антифашистська держава. Інакше кажучи, нам потрібна вся Україна», - заявив він.

Зажерливість Ходаковського зрозуміла. Бо йому і таким, як він, не буде місця в Україні після нашої перемоги.

Люди отруєнні «руським миром» не можуть жити мирно: для життя їм потрібно мародерство і пограбування нових територій.

А Путіну необхідне знищення всієї України. Тому наші бійці на фронті захищають не лише Донбас, а й всю Україну.

Без Путіна цей Ходаковський слова б не сказав. З іншого боку, попереджений - означає озброєний. Причому терорист прямим текстом розповідає, що він і його «прихвостні» розстрілюватимуть мирні міста, бо у них «немає достатніх людських ресурсів».

Варто зазначити, що визволені українською армією Слов‘янськ, Краматорськ, Маріуполь та інші міста лишилися переважно цілими і неушкодженими, на відміну від загарбаних російськими військами й найманцями.

Ігор Ткачук Ігор Ткачук , Депутат Вінницької міськради, "УДАР"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram