ГоловнаБлогиБлог Дмитра Булатова

Повернулися з фронту

Повернулися з фронту. Були на декількох ділянках Донецької області. Наша армія міцнішає, прогресує і далі еволюціонує. В першу чергу, і в основному, завдяки солдатам, сержантам і офіцерам, які безпосередньо виконують завдання в зоні бойових дій. Побільшало дівчат військовослужбовців, які, доречі, воюють нарівні з хлопцями. Окрім медиків та штабних є снайпери, артилеристи або, навіть, цілі мінометні розрахунки, що складаються з чарівних україночок. За потреби дівчата добряче насипають упирям, не зважаючи на інтенсивні ворожі обстріли. Вибачте за компліментарність, але вперше настільки сильно та приємно вражений. Гордість розпирає, що в нас такі дівчата. А деяким байдикуватим хлопцям не варто клювами клацати, треба вдосконалювати навички та досвід.

Командир 30 ОМБр вручає пам’ятний нагрудний знак лікарю ПДМШ Ірині Чекан
Командир 30 ОМБр вручає пам’ятний нагрудний знак лікарю ПДМШ Ірині Чекан

На фронті на одну бойову дівчину черга з женихів. За минулий рік наша армія піднялася ще на одну сходинку у розвитку та міці. Сильний крок вперед. Не віднімаю махрової совковості, нажаль. Позбавитися зайвого консерватизму це питання лише часу.

Фокус у держави має бути на людину: солдат, сержант, офіцер. Сподіваюся, що ми до цього прийдемо.

На фронті немає смутності і похмурості в настроях. Є бажання йти вперед за наказом. Крок назад не розглядається навіть в найгарячиших ділянках. Порвемо сєпарів на шматки - кажуть армійці. Загострення лише збуджує наших воїнів і дінамічно збільшує втрати живої сили серед російських терористів-найманців.

Також зустріли чимало дємбєлєй, які при загостренні взяли особисту зброю (легальну) і поїхали на фронт по повній бойовій викладці. Про всяк випадок - на допомогу підрозділам, де несли службу.

В мене є стійка і тверда впевненість, що нашу армію агресор зламати не може і не зможе. Час, і чимало інших факторів, вже грають нам в плюс.

А всім окупантам, кацапам, терористам, найманцям, упирям і прочим піdarasam, що воюють від імені країни-агресора хочу сказати - валіть краще nahui! Поки наші армійці не поклали вас в землю.

Дмитро Булатов Дмитро Булатов , Екс-міністр спорту
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram