Блог Богдана Гребенюка

Громадський діяч

Богдан Гребенюк

Народився 22 квітня 1977 року. Навчався у Київський середній школі №28. Закінчив Київський економічний інститут менеджменту за спеціальністю економіст. Закінчив аспірантуру Інституту економіки НАН України.

Нагороджений орденом Святого Миколая Чудотворця, орденом Святого Рівноапостольного Князя Володимира Великого першого ступеня.

Вже декілька років займаюсь активною суспільно-політичною, громадською діяльністю. Балатувався у народні депутати України у 2012 році, як опозиційний політик. Моє бажання стати депутатом Верховної Ради України було, перш за все, вмотивоване тим, щоб мати змогу, на законодавчому рівні, вирішувати найгостріші проблеми, які не дають нашій країні розвиватись і бути конкурентно-спроможною на міжнародному рівні, більш того, не дають нашим громадянам відчути захист з боку держави. Я вважаю, що справжній політик – це людина, віддана суспільству!

Все записи блога
  • Чи потрібні Києву вибори? Знаєте, чому мешканці Києва не вийшли на вулиці 2 квітня? Чому не влаштували другий Майдан? Тому що «до революції» їх кликали нинішні депутати, яким кияни більше не довіряють.
  • Партійні бренди більше не в ціні? Виборці втрачають довіру до парламентської опозиції, яка підміняє реальні дії балачками. Тепер замість «єдиних узгоджених» кандидатів, до місцевих рад проходять представники «третіх…