НАБУ дослухалось до вимог громадськості

ГО «Антикорупційний блокпост» 27 травня провів акцію-пікет під стінами НАБУ з приводу ряду питань, які ми висунули до новоствореної установи. Нашого кандидата в члени Ради громадського контролю при НАБУ Первака Назара Михайловича було включено в список кандидатів під номером №27. Цього вдалось домогтись завдяки нашій чіткій і послідовній позиції, як нам пояснили, що в них були технічні проблеми з поштою.

Користуючись нагодою закликаємо проголосувати за нашого кандидата в члени Ради громадського контролю при НАБУ Первака Назара. Адже він є фаховим юристом, випускником та колишнім викладачем Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, фахівець з римського права. Наразі Первак Н.М. працює адвокатом, має за плечима значний професійний та життєвий досвід, був учасником обох українських революцій. Брав активну участь у викритті корупційних зловживань в Державній службі геології та надр України, Міністерства екології і природних ресурсів, Антимонопольного комітету України. Тож 2 червня, з 9-00 до 21-00 нам потрібен ваш голос, тож проголосуйте,будь-ласка, за кандидата Первака Назара Михайловича, ГО Всеукраїнське об’єднання «Антикорупційний блокпост».

Питань до НАБУ було справді досить багато, на які нам радо відповіли та надали всі пояснення в прес-службі. Виявив бажання поспілкуватись з нами заступник директора Національного антикорупційного бюро Новак Анатолій. В ході бесід було отримано грунтовні та вичерпні роз’яснення по питаннях, які ми описували в попередньому блозі. Відео-трансляції співбесід з кандидатами на зайняття вакантних посад в НАБУ технічно було покладено на Раду громадського контролю.Враження від спілкування з чиновниками НАБУ справило приємне враження, так як всі відповіді аргументовані та вичерпні. Будемо надіятись, що такі тенденції будуть прослідковуватись і надалі в їх роботі.

Антикорупційний блокпост Антикорупційний блокпост , Блог ГО "Антикорупційний блокпост"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram