ГоловнаБлогиБлог Анни Романової

З чого б це пересічні голландці нас любили?

Ось всі дивуються нелояльним настроям нідерландців щодо України. А з чого б це пересічні голландці нас любили? Ну з чого?!

Фото: Надано автором

Звідки вони мають знати, яка чудова країна Україна? По телевізору, коли згадують в новинах про Україну - то лише в контексті війни, неподоланої страшенної корупції та нестабільності (країна перевиборів). А ще додайте стратегічну російську пропаганду по всій Європі, на яку путінський режим не жалкує витрачати мільйони доларів... Наприклад, пропутінські пропагандисти (серед них є і відомі голландські політики) формують серед населення меседж, що "самі українці не хочуть в ЄС, тому треба захистити прагнення українців бути з Росією!". І це не жарт. Багато голландців впевнені у цьому, бо в них нема інших джерел інформації - української інформ політики не проводиться, а більшість голландців ніколи в своєму житті не бували в Україні.

Лише вдумайтеся - туристів з Голландії, які за минулий рік відвідали Україну, у 43 рази (!) менше, ніж візитерів з Росії!!!

Вони не знають реалій про Україну, адже наша держава на найвищому рівні не робить нічого, аби про Україну світ дізнався з кращого боку, аби до України приїжджало більше європейських туристів!

Те, що зараз сотня українських волонтерів намагаються за останні два місяці виправити ситуацію з голландським референдумом - флеш-мобами, агітацією та іншими аматорськими діями - ще один показник ницості державного керівництва та відсутності державної інформаційної стратегії як такої!

Соромно. Крим нічого не вчить.

Анна Романова Анна Романова , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram