ГоловнаБлогиБлог Андрія Мамалиги

Неінклюзивна Ізовітова вимагає "all inclusive"

Нещодавно голова РАУНААУ Ізовітова "розродилася" заявою на адресу Президента Порошенка з вимогою інклюзивності судової реформи в Україні! Основним аргументом для вагомості такої вимоги, Лідія Павлівна вказала на можливість "конфлікту всередині країни". Ізовітова бажає аби Закон України " Про адвокатуру та адвокатську діяльність лише доповнювали, але не змінювали. Тож пані Ізовітову цілком влаштовує її диктаторські повноваження та авторитарна система управління Адвокатурою. Ізовітова не воліє говорити, що чинний "закон про адвокатуру" був розроблений та прийнятий в неінклюзивний спосіб адміністрацією диктатора Януковича. А установчий з'їзд Адвокатури в 2012 році був проведений з застосуванням рейдерської технології , що дозволило не допустити на з'їзд делегації з 10 областей України , лояльних до конкурента Ізовітовою пана Висоцького! Тож Ізовітова була обрана в самий неінклюзивний спосіб на безальтернативній основі!

В 2014 році Ізовітова під тиском активістів Революції Гідності втрималася лише через зраду деяких адвокатів-делегатів ( Одеса ). Зрозумівши , що основним опонентом Ізовітовою є найчисленніша #КИЇВСЬКА_АДВОКАТУРА, в жовтні 2016 року в київському Будинку кіно півсотні лояльних до Ізовітовою адвокатів проводять збори, які пізніше Ізовітова визнає за "конференцію " адвокатів міста Києва , незаконно створивши лояльні до неї органи адвокатського самоуправління в місті Києві та кваліфікаційно- дисциплінарну комісію Адвокатури! Саме цим рейдерським структурам Ізовітова передала право вносити інформацію до Єдиного Реєстру Адвокатів України !

Проти своїх опонентів з законно обраних органів адвокатського самоуправління в Києва Інна Рафальська, Roman Truskavetsky, Степ'юк Валентин були порушені дисциплінарні провадження, а дію Свідоцтва про право на адвокатську діяльність Інни Рафальськоі було зупинено! Апогеєм "інклюзивноі " діяльності Ізовітовою був з'їзд Адвокатів України в 2017 році який, оточений головорізами , що не допусили делегатів від Києва , обрав Ізовітову головою РАУНААУ на новий строк!

Андрій Мамалига Андрій Мамалига , Правозахисник, громадський діяч, адвокат
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram