Блог Александра Дубового

Народный депутат Украины

Александр Дубовой

Народився 11 березня 1976 року в м. Кілія Одеської області в сім’ї робітників. В 1991 році, після закінчення 8 класу, вступив до Білгород-Дністровського медичного училища, яке закінчив в 1995 році за спеціальністю – лікарська справа.В 1995 році розпочав трудову діяльність в м. Ізмаїл на посаді заступника директора ВФ «Домбудконструкція», де пропрацював до 1997 року.

З 1997р. по 2002 р. – заступник директора з загальних питань Християнського Благодійного Фонду «Довіра» в м. Ізмаїл Одеської області.

В період з 1996р. по 2002 р. навчався в Одеській національній юридичній академії, отримав вищу освіту, за кваліфікацією - юрист.

З 2002 р. по 2004 р. – заступник директора з правових питань ТОВ ПКФ «Полісервіс» м. Одеса.

З 2004р. по 2006 р – Перший заступник Голови правління ЗАТ «Українська інвестиційна група», а з 2006 р. по 2007 р. – Президент ЗАТ «Міжнародна інвестиційна група» в м. Києві. Акціонерне товариство, очолюване Олександром Федоровичем, внесло вагомий внесок в розвиток малого та середнього бізнесу в Україні.

2007 рік - Президент Міжнародної благодійної організації «Фонд Добра та Любові», основною метою якої є здійснення благодійності в інтересах соціально незахищених та малозабезпечених громадян України.

Працює над кандидатською дисертацією на тему: «Інтелектуальний капітал в умовах формування інформаційного суспільства в Україні».

У 2007 році обраний народним депутатом України по багатомандатному загальнодержавному округу «Блок Юлії Тимошенко». Член Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Є автором і співавтором ряду профільних законопроектів.

У 2012 році обраний народним депутатом України за списками Партії "Батьківщина"

Нагороджений: Почесною грамотою Кабінету Міністрів за вагомий особистий внесок в розвиток підприємництва, формування ринкової інфраструктури та з нагоди Дня підприємця; Подякою, медаллю та Почесною грамотою Державного департаменту України з питань виконання покарань; Подякою Української Асоціації прокурорів за активну громадську позицію, сприяння діяльності Української Асоціації прокурорів, спрямованої на підтримку авторитету та позитивного іміджу прокуратури, утвердження верховенства права і зміцнення правопорядку.

Дружина Олександра Дубового - Світлана, 1978р.н., на даний час – президент Міжнародної благодійної організації «Фонд Добра та Любові», яка постійно опікується дітьми - сиротами, інвалідами, одинокими людьми похилого віку та багатодітними сім’ями.

СМаю п`ятеро дітей: двох синів Марка та Федора та трьох доньок Олександру, Софію та Лідію. Виховання дітей порядними та чесними людьми вважаємо одним із головних пріоритетів свого життя.

Все записи блога