ГоловнаСвіт

Прем'єр Вірменії заявив про погіршення ситуації з коронавірусом у країні

Однією з причиною цього Пашинян назвав "філософію і методи роботи нової влади".

Прем'єр Вірменії заявив про погіршення ситуації з коронавірусом у країні
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Вірменії Микола Пашинян повідомив, що ситуація з пандемією коронавірусу в країні продовжує погіршуватися.

Про це він заявив на брифінгу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ситуація продовжує погіршуватися. Основна проблема полягає в якості дотримання протиепідеміологічних норм. Ми вважаємо, що повноцінне дотримання норм призведе до поліпшення ситуації", - сказав Пашинян.

Інша причина, за його словами, - це філософія і методи роботи нової влади.

"З приходом нашої влади у Вірменії була усунена атмосфера страху, але атмосфера законослухняності не встановилася. Люди протестують проти рішень про дотримання протиепідеміологічних норм, заявляють, що, наприклад, у разі закриття того чи іншого об'єкта їхня сільгосппродукція зіпсується і думають, що прем'єр сам займається бізнесом сільгосппродукції. Я знову заявляю, що необхідно дуже строго і жорстко дотримуватися дотримання норм. Я вже дав доручення поліції. Емоціям тут не місце", - заявив Пашинян.

Він також розповів, що самопочуття у нього і його сім'ї хороше. "Поки що жодних симптомів немає. Я продовжую працювати повноцінно, наскільки це можливо", - зазначив Пашинян.

Нагадаємо, 1 червня Пашинян повідомив, що заразився коронавірусом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram