ГоловнаСвіт

Пасажир, який вижив під час катастрофи літака у Пакистані, розповів, як йому вдалося врятуватися

97 з 99 осіб на борту загинули.

Пасажир, який вижив під час катастрофи літака у Пакистані, розповів, як йому вдалося врятуватися
Фото: скриншот

Пасажир літака авіакомпанії Pakistan Airlines, якому вдалося вижити під час катастрофи в Карачі, розповів про своє спасіння. Про це вони розповіли в інтерв'ю виданню The Guardian.

Останнє, що 24-річний Мухаммад Зубаїр пам'ятає, перш ніж літак впав на землю, це різкий запах палива і крики пасажирів в момент, коли полум'я почало охоплювати салон літака.

Після він щосили намагався розстебнути ремінь безпеки, коли вогонь вже палав під його сидінням. Потім "йшов на світло, проліз через дірку на крило, звідти - на землю".

Другий президент Bank of Punjab Зафар Махмуд, що вижив, зараз перебуває з поламаною рукою і забоями на лікуванні в лікарні в Карачі.

"Усе, що він пам'ятає, це те, що була турбулентність, а потім він втратив свідомість і орієнтацію", - розповіла його сестра Зайнаб Імам.

"Наскільки я розумію, його крісло як би вилетіло з літака, і він випав з нього. І він був трохи з боку від уламків і вогню", - поділилася родичка вижив.

Нагадаємо, 22 травня Airbus 320 авіакомпанії Pakistan International Airlines, що летів рейсом з Лахора в Карачі, розбився напередодні в густонаселеному районі міста незадовго до передбачуваної посадки. З 99 осіб на борту вижити вдалося двом.

Літак впав на житловий квартал і зруйнував близько 19 будинків. Жертв на землі не було, але деякі жителі району отримали серйозні опіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram