ГоловнаСвіт

Генконсульство України в Мілані відновлює прийом громадян

До зняття карантину прийом громадян буде здійснюватись виключно за попереднім записом на сайті консульства.

Генконсульство України в Мілані відновлює прийом громадян
Фото: ANSA

Генеральне консульство України в Мілані повідомило про відновлення прийому громадян з 25 травня.

До зняття обмежувальних заходів, пов'язаних з пандемією, прийом громадян буде здійснюватись виключно за попереднім записом на сайті www.cnsmilanoo.com.ua.

Запис на оформлення "білого паспорта" і видачу готового закордонного паспорта за електронною адресою: [email protected]. повідомляється в Facebook консульства.

У дипустанові відзначили, що, згідно з вимогами італійської влади, відвідувачі повинні бути в приміщеннях консульства в масках і, по можливості, в рукавичках. Також громадяни повинні дотримуватися безпечної дистанції не менш як 1 метра як в приміщенні консульства, так і зовні. У приміщенні консульства може максимально перебувати не більш як 1 людина / 1 сім'я на кожному з 5 місць прийому.

"У випадку недотримання вказаних вимог консульство залишає за собою право відмовити в наданні консульських послуг, в перебуванні заявника в приміщенні консульства і може припинити прийом до відновлення необхідного противірусного режиму", - йдеться в повідомленні.

Генконсульство припинило прийом громадян і видачу документів 25 лютого відповідно до розпорядження президента Ломбардії Аттіліо Фонтани і міністра охорони здоров'я Італії Роберто Сперанца про введення превентивних заходів у зв'язку зі спалахом коронавірусу SARS-CoV-2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram