ГоловнаСвіт

Зниклого заступника голови департаменту культури Москви знайшли мертвим у Криму

Наразі вважається, що він вкоротив собі віку.

Зниклого заступника голови департаменту культури Москви знайшли мертвим у Криму
Леонид Ошарин
Фото: Журнал Театр

Заступника департаменту культури Москви Леоніда Ошаріна знайшли мертвим у Криму. Йому було 47 років, передає Російська служба Бі-бі-сі.

"Леоніда Ошаріна в Криму знайшли мертвим. Причини ми не знаємо, але знаємо, що він неживий", - повідомив ТАСС депутат Мосміськдуми Євген Герасимов.

Інформацію про виявлення в Криму мертвого чоловіка, імені якого не уточнено, підтвердили в Слідчому комітеті Росії.

"Тіло чоловіка виявлено сьогодні в одній з орендованих квартир Ялти. Попередньо, сліди кримінальної смерті на тілі чоловіка відсутні", - повідомила представниця Управління СКР в Криму Ольга Постнова.

"Поки що вважається, що він вкоротив собі віку", - уточнив депутат Герасимов.

Про зникнення 47-річного Ошаріна  в анексованому Росією півострові повідомила у фейсбуці його дочка в ніч на 22 квітня.

"Інформація правдива. Слідство ведеться в Криму і в Москві", - написала вона з посиланням на одне з ЗМІ, де писали про пошуки чиновника.

На сторінці добровольчого пошукового рятувального загону "МоскваСпас" у "ВКонтакті" йшлося, що Ошарін зник 26 березня і що його шукають у Ялті.

У пресслужбі МВС у Криму Интерфаксу в середу говорили, що в Ялті поліція шукає громадянина 1973 року народження, "який, за попередніми даними, прибув до Ялти з Краснодарського краю на таксі і більше на зв'язок не виходив".

Ошарін став заступником керівника департаменту культури міста Москви 2018 року. З 2005 року він був директором московського театру Et Cetera, з 2011 року - заступником художнього керівника Et Cetera, а також директором Московського академічного театру імені Маяковського.

З 2015 року Ошарін керував продюсерським курсом школи-студії МХАТ. Він був одружений, у нього залишилося троє дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram