ГоловнаСвіт

У США від коронавірусу помер громадянин України

Він помер 7 квітня в лікарні Нью-Йорка.

У США від коронавірусу помер громадянин України
Фото: EPA/UPG

У США від коронавірусної інфекції помер громадянин України. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, передає УНІАН.

"10 квітня Генеральне консульство України в Нью-Йорку отримало інформацію про факт смерті громадянина України, який помер 7 квітня в лікарні Нью-Йорка Wyckoff Heights Medical внаслідок захворювання COVID-19", - повідомив Погорельцев.

Він додав, що родичам померлого повідомили про факт смерті. Справа перебуває на контролі Генерального консульства України в Нью-Йорку. Деталі про особу померлого не повідомляються.

Раніше повідомлялося, що в США 6 квітня помер найстаріший єпископ УГКЦ 95-річний Стефан Сулик, у нього підозрювали коронавірус.

За даними МЗС, за кордоном від COVID-19 померли шестеро українців, з них четверо - в Італії, один - у Франції.

Нагадаємо, 11 квітня добовий показник смертності від коронавірусу в США вперше перевищив 2000. Це найбільша кількість смертельних випадків протягом однієї доби в світі.

До тепер у Сполучених Штатах померли 18 777 осіб, з них майже 6 тис. - в місті Нью-Йорку, епіцентрі спалаху коронавірусу в країні.

США перебувають на першому місці за кількістю хворих. Кількість інфікованих 11 квітня перевищила пів мільйона, майже 30 тис. людей повністю одужали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram