ГоловнаСвіт

Нетаньягу і низку топчиновників Ізраїлю відправили на карантин через підтвердження COVID-19 у міністра охорони здоров'я

Карантин Нетаньягу після контактування з іншим хворим чиновником завершився вчора.

Нетаньягу і низку топчиновників Ізраїлю відправили на карантин через підтвердження COVID-19 у міністра охорони здоров'я
Беньямін Нетаньягу
Фото: EPA/UPG

Вище керівництво Ізраїлю відправили на карантин із 2 квітня після того, як міністру охорони здоров’я Яакову Ліцману був поставлений діагноз коронавірус. Про це пише The Jerusalem Post.

На карантині будуть прем’єр-міністр Беньямін Нетаньягу, глава Моссаду Йоссі Коен, глава Ради національної безпеки Меїр Бен-Шаббат і генеральний директор Міністерства охорони здоров’я Моше Бар Сіман-Тов.

"Міністр охорони здоров’я відчуває себе добре", – йдеться в заяві відомства.

Також самоізолюється глава медичного центру Університету Хадасса професор Зів Роштейн і глава служби громадської охорони здоров’я Сігал Садецкій. Вони за останні кілька днів контактували з Ліцманом.

Повідомляється, що Коен буде ізольований у штаб-квартирі Моссаду, Ліцман буде вдома, Бар Сіман-Тов буде в офісі в медичному центрі Шиба, у Тель-га-Шомер, а Нетаньягу також самоізолюється в будинку.

Повідомляється, що карантин Нетаньягу, на який він відправився після контакту з іншим зараженим чиновником, було завершено 1 квітня.

Нагадаємо, що 31 березня прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу перевірили на коронавірус після того, як у його радниці Рифки Палух виявили COVID-19. Лікарі протестували Нетаньягу двічі, коронавірусу нового типу не виявили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram