ГоловнаСвіт

В Італії від COVID-19 померла третя українка

Померла жінка 1960 року народження.

В Італії від COVID-19 померла третя українка
Фото: EPA/UPG

Третя громадянка України померла внаслідок захворювання, викликаного коронавірусом, в Італії. Про це пише Інтерфакс-Україна з посиланням на українське МЗС.

"На превеликий жаль, ми отримали офіційне підтвердження третьої смерті громадянки України внаслідок захворювання на COVID-19 в Італії. Наша співвітчизниця 1960 р.н. померла в медичному закладі на території провінції Бергамо", - йдеться в повідомленні.

Офіційне підтвердження смерті в українському МЗС отримали 20 березня.

Раніше повідомлялося, що в Італії внаслідок інфікування коронавірусом померли двоє громадянок України. 19 березня в лікарні міста Романо ді Ломбардія (провінція Бергамо) від коронавірусу померла українка 1958 р.н. 13 березня від коронавірусної інфекції померла громадянка України Раїса Малишева. Жінка працювала в місті Ровато в провінції Брешія.

Нагадаємо, Італія є на першому місці за смертністю від коронавірусу. За останню добу в країні зафіксували 627 смертей.

Станом на вечір 20 березня, 15 громадян України за кордоном проходять лікування від COVID-19: 4 - в Німеччині, 4 - в Домініканській Республіці, 2 - в Італії, 2 - в Польщі, 1 - в Об'єднаних Арабських Еміратах, 1 - в Нідерландах, 1 - на Сейшельських островах. Ще 6 громадян України одужали: 4 - в Японії, 1 - в Італії, 1 - в Польщі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram