ГоловнаСвіт

У Лондоні через коронавірус закриють близько 40 станцій метро

Інтервали руху всіх інших видів транспорту буде збільшено.

У Лондоні через коронавірус закриють близько 40 станцій метро
Фото: Вики

Десятки станцій метро Лондона з четверга будуть закриті, а інтервали руху всіх видів транспорту почнуть поступово збільшуватися, щоб підштовхнути жителів британської столиці до більшого соціального дистанціювання в умовах пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Як оголосила підконтрольна лондонській мерії компанія Transport for London, з четверга до особливого розпорядження закриють близько 40 станцій метро, на яких немає пересадки між лініями.

З п'ятниці повністю припинить роботу коротка лінія метро, що з'єднує вокзал Ватерлоо і лондонський Сіті. Тоді ж метро перестане курсувати вночі (досі декілька ліній працювали цілодобово щоп'ятниці та щосуботи).

Разом з тим, нічні маршрути автобусів збережуться, хоча загалом інтервали їх руху збільшаться, оскільки цілодобові автобуси необхідні співробітникам життєво важливих організацій.

Інтервали руху всіх інших видів транспорту, у тому числі і трамваїв на півдні Лондона, також з понеділка будуть збільшені.

Нагадаємо, раніше компанія Facebook закрила свій лондонський офіс після того, як у співробітника був позитивний результат на коронавірус SARS-CoV-2.

Перший пацієнт з позитивним результатом тесту на коронавірусну інфекцію помер у Великобританії 5 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram