ГоловнаСвіт

Facebook закрив офіс у Лондоні через виявлення коронавірусу в одного зі співробітників

Працівник, у якого виявили зараження, востаннє був у лондонському офісі 26 лютого.

Facebook закрив офіс у Лондоні через виявлення коронавірусу в одного зі співробітників
Главный офис Cambridge Analytica в Лондоне
Фото: EPA/UPG

Компанія "Facebook" закрила свій лондонський офіс після того, як у співробітника був позитивний результат на коронавірус SARS-CoV-2.

Про це повідомляє The Independent.

Зазначається, що приміщення закрили, в ньому проведуть прибирання та дезінфекцію.

Співробітник, у якого виявили зараження вірусом, востаннє був у лондонському офісі 26 лютого.

"Співробітник нашого сінгапурського офісу, якому поставили діагноз COVID-19, відвідав наші лондонські офіси 24-26 лютого 2020 року", - розповів представник Facebook.

Він також зазначив, що інші співробітники працюють з дому і закликав усіх, хто мав безпосередній контакт із зараженими "самоізолюватися і проявляти пильність під час спостереження за симптомами".

Нагадаємо, перший пацієнт з позитивним результатом тесту на коронавірусну інфекцію помер у Великій Британії 5 березня.

А за останні дві доби кількість випадків захворювання подвоїлася більш ніж удвічі. 116 людей дали позитивний результат, включаючи 105 в Англії, три в Уельсі, шість в Шотландії і три в Північній Ірландії.

Даунінг-стріт заявила, що "дуже ймовірно", що коронавірус тепер буде поширюватися "значно швидше". Всі, хто повертався до Великобританії із "закритих" районів на півночі Італії за останні два тижні, повинні самоізолюватися, навіть якщо у них немає симптомів вірусної інфекції.

Минулого тижня міністерство закордонних справ країни підтвердило, що 70-річний громадянин Британії, який перебував на борту круїзного лайнера Diamond Princess, помер від вірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram