ГоловнаСвіт

Трамп вважає, що через наплив мігрантів Європа втрачає культурну ідентичність

Трамп заявив, що дуже любить країни Європи.

Трамп вважає, що через наплив мігрантів Європа втрачає культурну ідентичність
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп вважає, що залучення понад мільйон мігрантів з чужих культур назавжди змінило Європу на гірше і сприяє втраті її культурної ідентичності. Про це лідер США розповів в інтерв'ю британському виданню The Sun, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, те, що трапилося з Європою, це ганьба. Дозволити імміграції зайняти місце в Європі - це ганьба. Я думаю, що це змінило полотно Європи, і якщо не діяти дуже швидко, то вона ніколи не стане тим, чим була, і я не маю на увазі щось позитивне. Я думаю, що ви втрачаєте свою культуру", - зазначив президент США.

При цьому Трамп заявив, що дуже любить країни Європи. "Не забувайте, що, по суті, я - продукт Європейського Союзу, між Шотландією та Німеччиною. Правильно? Мій батько з Німеччини, а моя мати - з Шотландії", - додав він.

Нагадаємо, під час виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки, президент Володимир Зеленський запросив лідера США Дональда Трампа відвідати Київ. За словами Зеленського, після "Санта-Барбари" з імпічментом, йому б хотілося почати відносини з чистого аркуша. Голова держави також підтвердив, що має намір відвідати Білий дім. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram