ГоловнаСвіт

Трамп заявив, що переможе демократів на майбутніх виборах президента США

"Ніхто раніше не досягав таких результатів, яких досягли ми".

Трамп заявив, що переможе демократів на майбутніх виборах президента США
Фото: youtube.com / Washington Post

Президент США Дональд Трамп вважає, що виграє у кандидата від демократів на виборах восени 2020 року.

Про це він сказав на пресконференції в Давосі перед відльотом у США.

На думку Трампа, демократи в Конгресі оголосили йому імпічмент, оскільки будуть не в змозі перемогти його на виборах.

"Як сказав конгресмен від Демократичної партії Ел Грін, ми повинні виграти в них у процесі щодо імпічменту, оскільки ми не в змозі перемогти їх на виборах. І я сподіваюся, що так і буде. Тому що, якщо чесно, вони не зможуть мене перемогти на майбутніх президентських виборах. Не думаю, що вони [демократи] зможуть мене перемогти. Я знаю кожного з них, хто може виступити проти мене. І я думаю, ми отримаємо кращий результат. І це відбудеться тому, що ніхто раніше не досягав таких значних результатів менш ніж за три роки, яких досягли ми", - заявив Трамп.

Водночас він укотре назвав оголошений йому імпічмент полюванням на відьом.

"Воно почалося з першого дня мого президентства. Все це зводить з розуму. Знаєте що саме? Всі ці позитивні показники, яких ми досягли за останні роки щодо зменшення безробіття, створення нових робочих місць для афроамериканців, азіатських і іспаномовних жителів Америки, в ці цифри ніхто раніше не вірив. Вони дивляться на цей приголомшливий успіх, якого раніше не бачили. І саме це зводить демократів з розуму", - сказав Трамп.

Нагадаємо, Дональд Трамп виграв вибори президента в 2016 році в Гілларі Клінтон, хоча вона отримала майже на 3 млн більше голосів.

Цьогоріч суперником Трампа, радше за все, буде Джо Байден, Берні Сандерс або Елізабет Воррен. Кожен із них, згідно з опитуваннями, є фаворитом у протистоянні з Трампом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram