ГоловнаСвіт

У Москві біля будівлі ФСБ сталася стрілянина, є постраждалі і жертва (оновлено)

Постраждалі є співробітниками спецслужби.

У Москві біля будівлі ФСБ сталася стрілянина, є постраждалі і жертва (оновлено)
Фото: bbc.com

У столиці Росії Москві ввечері 19 грудня сталася стрілянина біля будівлі ФСБ. За попередніми даними, постраждали дві людини. Як пише російське бюро BBC, чоловіка, що відкрив вогонь, нейтралізували.

"Луб'янська площа перекрита, омонівці відганяють усіх, чув два хлопки, потім проїхали три швидкі. Все перетягнуто червоними стрічками, багато поліції", - повідомив Російській службі BBC очевидець Дмитро Філонов.

Вулиці біля Луб'янської площі перекрили, більшість будівель евакуювали, також висаджували людей з громадського транспорту. За словами кореспондента, вже після повідомлення про ліквідацію ймовірного стрільця через оточення були чутні два гучних хлопки, схожих на постріл. 

Фото: bbc.com

Слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом посягання на життя співробітника правоохоронних органів.

Як пише Reuters з посиланням на власні джерела, напад на ФСБ стався за п'ять хвилин від Кремля, якраз під час виступу президента РФ Володимира Путіна.

Нагадаємо, в жовтні в Росії в будівлі Слідчого комітету вбили офіцера Владислава Капустіна. Він займався організацією прийому громадян у Слідкомі, коли на нього з ножем напав відвідувач. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram