ГоловнаСвіт

У США в перестрілці після спроби пограбування вбито чотирьох людей

Серед них - заручник і випадковий очевидець.

У США в перестрілці після спроби пограбування вбито чотирьох людей
Фото: miamiherald.com

У США в штаті Флорида в перестрілці після невдалої спроби пограбування ювелірного магазину загинули чотири людини. Група грабіжників, утікаючи з місця події, викрала фургон і взяла в заручники його водія, передає Miami Herald

Грабіжники першими відкрили вогонь по поліції. У результаті стрілянини загинув водій-заручник і випадковий очевидець, який перебував у своїй машині в момент події.

Відповідальний спеціальний агент ФБР Джордж Піро, голова місцевого відділення в Маямі, висловив співчуття безневинним жертвам, але відмовився говорити, загинули вони від куль поліції чи злочинців.

"Було б недоречно обговорювати це", - заявив він, зазначивши, що правоохоронці лише почали вивчати місце злочину.

Фото: miamiherald.com

Повідомляють, що вогонь у відповідь вели 11 офіцерів поліції. Державні прокурори перевірять, чи не порушували вони закону про застосування смертельної зброї.

Нагадаємо, 1 грудня в Мексиці в результаті перестрілки загинули десять членів наркокартелю і четверо правоохоронців. Озброєна група бандитів, пересуваючись на автомобілях, атакувала місцеві урядові установи. Правоохоронці у відповідь знищили десятьох злочинців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram