ГоловнаСвіт

Джонсон заявив, що внесе в парламент угоду щодо Brexit до 25 грудня

Brexit є ключовим пунктом передвиборчого маніфесту консерваторів.

Джонсон заявив, що внесе в парламент угоду щодо Brexit до 25 грудня
Фото: yahoo

Угоду щодо виходу Британії з Європейського Союзу буде внесено на розгляд парламенту до 25 грудня. Про це заявив британський прем'єр-міністр Борис Джонсон під час презентації передвиборного маніфесту, повідомляє Reuters.

У передвиборному маніфесті Консервативної партії йдеться про те, що Джонсон до 25 грудня винесе на голосування британського парламенту угоду про Brexit, яка була погоджена з Європейським союзом в жовтні цього року.

Відзначається, що саме Brexit є ключовим пунктом передвиборчого маніфесту консерваторів, а сам Джонсон наполягає, що прийняття нинішньої угоди щодо Brexit дозволить Сполученому Королівству повернути контроль над законодавством, фінансами і міграційною політикою.

Нагадаємо, 6 листопада в Британії офіційно почалася передвиборна кампанія. Позачергові парламентські вибори в країні пройдуть 12 грудня.

Очікується, що прем'єр має намір завдяки цим виборам вийти з патової ситуації, пов'язаної з Brexit, але спостерігачі не впевнені, що це йому вдасться. Хоча очолювані Джонсоном консерватори лідирують в соціологічних опитуваннях, не виключено, що в жодній з великих партій не буде абсолютної більшості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram