ГоловнаСвіт

Парнас дасть свідчення про зустріч конгресмена-республіканця з Шокіним, - CNN

На зустрічі обговорювали можливість знайти компрометуючу інформацію про Байдена.

Парнас дасть свідчення про зустріч конгресмена-республіканця з Шокіним, - CNN
Фото: Вадим Крутивус

Партнер особистого адвоката президента Сполучених Штатів Лев Парнас дасть публічні свідчення про зустріч конгресмена-республіканця Девіда Нуньєса з колишнім генеральним прокурором України Віктором Шокіним. Про це повідомляє телеканал CNN.

За словами адвоката Парнаса, його підзахисний хоче розповісти про те, як під час зустрічі у Відні Нуньєс і Шокін обговорювали можливість знайти компрометуючу інформацію про колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

"Нуньєс розмовляв з Шокіним про термінову необхідність розслідування щодо Burisma, Джо Байдена і [його сина] Хантера, а також про будь-яке українське втручання у вибори 2016 року", - розповів адвокат Парнаса.

Він також додав, що Парнас працював над тим, щоб налагодити контакти між Нуньєсом та українськими чиновниками, які могли б допомогти з пошуком компромату на Байдена та інших членів Демократичної партії.

Раніше CNN знайшов докази 10 зустрічей Трампа з Парнасом і Фруманом, хоча президент публічно заявив, що не знає їх.

Нагадаємо, 10 жовтня в США заарештували вихідців з колишнього СРСР Парнаса і Фрумана, які є партнерами Руді Джуліані. Їх звинуватили у змові з метою залучення коштів бізнесмена з Росії на фінансування виборчої кампанії президента США Дональда Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram