ГоловнаСвіт

Північна Корея назвала Байдена "скаженим псом"

У КНДР вважають, що таких, як Байден, потрібно "забити насмерть".

Північна Корея назвала Байдена "скаженим псом"
Фото: EPA/UPG

У Північній Кореї назвали кандидата в президенти від демократів США Джо Байдена "скаженим псом", якого необхідно "забити насмерть". Про це повідомило агентство AFP з посиланням на офіційне інформаційне агентство КНДР KCNA.

"Скажені пси, такі як Байден, можуть нашкодити багатьом людям. Їх необхідно забивати палицею насмерть. Це буде корисно і для США", - сказано в повідомленні.

14 листопада в KCNA також заявляли, що Байден "наважився обмовляти гідність верховного керівництва КНДР". Крім того інформагентство зазначило, що в Байдена спостерігається "ознака останньої стадії деменції" і йому, "здається, час попрощатися з життям".

Як зазначило AFP, поки що не зрозуміло, що саме спровокувало таку агресію, однак це може бути пов'язано з оголошенням, яке цього тижня опублікувала команда Байдена. У ньому засуджувалася зовнішня політика Трампа і було сказано, що «диктаторів і тиранів хвалять, наших союзників відтісняють убік». При цьому в момент, коли голос за кадром промовляє слово "тиран", на відео з'являється фотографія президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, які торік тиснуть руки на саміті США-КНДР у Сінгапурі.

Це не вперше КНДР засуджує Байдена. У травні північнокорейські ЗМІ називали його "недоумкуватим" і "дурнем з низьким IQ" після того, як Байден назвав лідера країни Кім Чен Ина "диктатором" і "тираном".

Нагадаємо, раніше Північна Корея назвала прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе "ідіотом і лиходієм", який не повинен навіть мріяти ступити в Пхеньян. Це сталося у відповідь на його критику чергових запусків північнокорейських ракет у напрямку Японського моря.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram