ГоловнаСвіт

Принц Чарльз випустить колекцію одягу для чоловіків і жінок

Вона буде складатися з текстилю ручної роботи.

Принц Чарльз випустить колекцію одягу для чоловіків і жінок

Син королеви Великобританії 70-річний принц Чарльз випустить капсульну колекцію жіночого та чоловічого одягу. Його благодійний фонд The Prince's Foundation спільно з італійською компанією Yoox Net-a-Porter вже почав працювати над її створенням.

Колекція називається The Modern Artisan ("Сучасний ремісник") і буде представлена влітку 2020 року. До неї увійдуть речі сезону осінь-зима 2020-2021, пише Harper's Bazaar.

"Розроблена в Італії і створена в Британії, колекція The Modern Artisan стане важливим підтвердженням того, як таланти і технології можуть працювати без кордонів і рамок", - заявив гендиректор інтернет-магазину одягу Yoox Net-a-Por Федеріко Марчетті.

Увесь одяг буде складатися з текстилю ручної роботи, а у створенні візьмуть участь студенти з Британії й Італії. Повідомляють також, що виручені від продажу гроші підуть у благодійний фонд принца Чарльза.

Спадкоємець британського престолу і раніше виступав у несподіваних ролях. У 2012 році він раптово з'явився в телеефірі як ведучий прогнозу погоди в Шотландії. Також він знімався в документальному фільмі, де поділився особистими спогадами про роки правління своєї матері Єлизавети II.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram