ГоловнаСвіт

У рамках імпічменту Трампа допитають представників Білого дому і Держдепартаменту

Рассел Воут, Майкл Даффі і Ульріх Брехбуль повинні дати свідчення на початку листопада.

У рамках імпічменту Трампа допитають представників Білого дому і Держдепартаменту
Фото: EPA/UPG

Демократи в Палаті представників в п'ятницю виписали ще три повістки в рамках розслідування про можливий імпічмент президента Дональда Трампа.

Повістки виписані стосовно високопоставлених співробітників Адміністративно-бюджетного управління Білого дому і Держдепартаменту, передає Reuters.

Показання в рамках справи про імпічмент повинні дати в.о. директора Адміністративно-бюджетного управління Білого дому Рассел Воут, заступник директора Програм національної безпеки Майкл Даффі і радник Держдепартаменту Ульріх Брехбуль.

Даффі повинен з'явитися для надання свідчень в трьох комітетах, які ведуть розслідування, 5 листопада, Воут і Брехбуль - 6 листопада, говориться в заяві законодавців

Як повідомлялося, республіканці зірвали надання показань представниці Пентагону щодо імпічменту Трампа.

Раніше в справі про імпічмент Трампа конгресмени заслухали Курта Волкера і Гордона Сондленда, колишнього посла в Україні Марі Йованович, колишню радницю Дональда Трампа з питань Росії Фіону Гілл, заступника помічника державного секретаря США Джорджа Кента.

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор в Конгресі заявив, що адміністрація Трампа поставила умовою підтримки України публічне оголошення президента Зеленського про розслідування щодо компанії Burisma.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram