ГоловнаСвіт

Трамп має намір запустити "власну новинну мережу"

Президент США хоче поширювати "справжні новини".

Трамп має намір запустити "власну новинну мережу"
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп знову розкритикував американські ЗМІ за поширення інформації про його переговори з президентом Володимиром Зеленським і пригрозив створити "власну новинну мережу".

Про це він заявив журналістам у Флориді, передає Радіо Свобода.

"CNN - це голос, який дійсно здається чутним за кордонами, і це жахливо для нашої країни. Ми повинні запустити свою власну новинну мережу і розміщувати там справжні новини", - заявив Трамп, додавши, що думає над цим.

"Ми повинні зробити з цим щось. Найняти дійсно талановитих людей і подати назовні справжній голос, а не той, що несе брехню", - сказав Трамп.

Канал CNN, видання New York Times та інші американські ЗМІ були розкритиковані Трампом за поширення інформації про його телефонну розмову з неназваним іноземним лідером. Згодом стало відомо, що йшлося про розмову з президентом України Володимиром Зеленським, під час якої Трамп погрожував відкликати надання Україні фінансової допомоги, раніше виділеної Конгресом з метою отримати компромат на Байдена.

На цій підставі Палата представників Конгресу США ввечері 24 вересня відкрила розслідування в рамках імпічменту президента Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram