ГоловнаСвіт

У Росії кандидат у депутати помер після обходу виборчих дільниць

Чоловік балотувався від Комуністичної партії РФ.

У Росії кандидат у депутати помер після обходу виборчих дільниць
Выборы в Севастополе, 2014
Фото: EPA/UPG

У Росії кандидат у депутати Волгоградської обласної думи від Комуністичної партії 49-річний Вадим Чистяков помер після відвідування виборчих дільниць. Інцидент стався в неділю, пише "Интерфакс" з посиланням на секретаря регіональної виборчої комісії.

"У Краснооктябрському районі Волгограда один з кандидатів в депутати Волгоградської обласної думи, висунутий виборчим об'єднанням, помер після планового обходу виборчих дільниць", - розповів секретар виборчкому.

Агентство пише, що Чистяков помер в магазині дорогою додому після того, як вийшов з виборчої дільниці.

За інформацією регіонального комітету охорони здоров'я, повідомлення про те, що людині стало погано в магазині на вулиці Менделєєва, 15, надійшло о 9:56. Як зазначили у відомстві, швидка допомога прибула за адресою о 10:04. Реанімаційні заходи результату не дали, смерть настала в присутності лікарів.

Нагадаємо, в Росії сьогодні проходить єдиний день голосування - виборні кампанії різного рівня, зокрема в окупованому Криму. Прокуратура Криму закликала не брати участь у незаконних "виборах" на півострові. В українському МЗС заявили, що проведення "виборів" в Криму свідчить про необхідність посилити тиск на РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram