ГоловнаСвіт

У результаті стрілянини в Техасі загинули п'ятеро людей, ще 21 - отримали поранення

Зловмисник протягом декількох годин відкривав вогонь щонайменше в чотирьох місцях.

У результаті стрілянини в Техасі загинули п'ятеро людей, ще 21 - отримали поранення
Архивное фото
Фото: vesty.co.il

У результаті стрілянини в Мідленді і Одесі, штат Техас, загинули щонайменше п'ять осіб, ще 21, у тому числі принаймні троє поліцейських, - отримали поранення. Про це повідомляє CNN з посиланням на начальника поліції штату.

За його словами, стрілянина почалася, коли співробітник Департаменту громадської безпеки спробував зупинити золоту Honda (спочатку повідомлялося про автомобіль Toyota золотого і білого кольорів).

"Коли машина зупинилася, водій застрелив офіцера", - сказав начальник поліції.

Далі стрілок поїхав на захід міста, застреливши по дорозі кілька людей. Там підозрюваний залишив свій автомобіль, вкрав поштову вантажівку і продовжив стріляти.

Звідти підозрюваний поїхав на схід в сторону кінотеатру Cinergy, де сталася перестрілка з поліцією, під час якої "стрілок був смертельно поранений".

За даними правоохоронців, стрілок був один. Ним виявився 30-річний чоловік. Про його мотиви поки нічого невідомо.

Нагадаємо, це четверта масова стрілянина в Сполучених Штатах за останній місяць. 4 серпня семеро людей отримали поранення в результаті стрільби в одному з парків Чикаго. Того дня стрілянина сталася в американському місті Дейтон, штат Огайо. Поліцейські заявили про 10 загиблих і 26 постраждалих. Також 4 серпня 21-річний чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті Walmart в Ель Пасо, штат Техас, де було вбито 20 осіб і ще 26 осіб отримали поранення.

Кілька днів до цього в Каліфорнії 19-річний хлопець відкрив стрілянину на гастрономічному фестивалі. Його жертвами стали три людини, ще 12 були поранені. Вбивця застрелився.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram