ГоловнаСвіт

Сара Нетаньягу влаштувала скандал у літаку дорогою в Київ

Прем'єр Ізраїлю з дружиною прибули з візитом в Україну.

Сара Нетаньягу влаштувала скандал у літаку дорогою в Київ
Фото: vesty.co.il

У ніч на понеділок, 19 серпня, в літаку "Ель-Аль", у якому голова уряду Біньямін Нетаньягу прямував до Києва, стався скандальний епізод.

Про це повідомляє "Вести.Израиль".

Зазначають, що Сара Нетаньягу, котра супроводжує свого чоловіка під час візиту, вишпетила командира корабля за те, що той не привітав її належно під час посадки. Розгнівана, вона схопилася з крісла і попрямувала до кабіни пілотів, але її туди не пустили, що ще більше розлютило дружину прем'єра. У результаті командир корабля знову привітав подружжя Нетаньягу на борту - за 45 хвилин до посадки в Києві.

Насправді командир корабля привітав Сару Нетаньягу і перед злетом, але вона, можливо, цього не розчула. Вдруге ім'я дружини прем'єра пролунало "акцентовано": "Бажаємо голові уряду і його дружині, пані Сарі Нетаньягу, вдалого візиту".

Фото: vesty.co.il

Та цим справа не закінчилася. Коли подружжя зійшло з літака в Києві, їх вітали три дівчини в традиційних українських строях із короваєм. Голова уряду Ізраїлю, вже знайомий із цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив його в сіль і надкусив. Після цього він передав дружині, але та кинула його долу.

Фото: vesty.co.il

Нагадаємо, сьогодні, 19 серпня, Нетаньягу перебуває з офіційним візитом в Україні. Це перший приїзд прем'єр-міністра Ізраїлю в нашу країну, попередній відбувся ще в березні 1999 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram