ГоловнаСвіт

Трамп розповів про лист Кім Чен Ина з вибаченнями за запуски ракет

Лідер КНДР заявив про готовність відновити перемови.

Трамп розповів про лист Кім Чен Ина з вибаченнями за запуски ракет
Фото: EPA\UPG

Президент США Дональд Трамп заявив, що лідер КНДР Кім Чен Ин перепросив за випробування ракет малої дальності. Про це американський президент написав на своїй сторінці у твітері.

Трамп прокоментував лист від Кім Чен Ина, який він отримав напередодні. Він заявив, що лідер КНДР "хотів би зустрітися і почати перемови, щойно спільні навчання США та Південної Кореї закінчаться".

За словами Трампа, у довгому листі Кім Чен Ина є і "невелике вибачення" за випробування ракет малої дальності. Лідер КНДР запевнив, що випробування припиняться, коли завершаться навчання.

"Я з нетерпінням чекаю на зустріч з Кім Чен Ином в недалекому майбутньому! Без'ядерна Північна Корея приведе до формування однієї з найуспішніших країн у світі!" - написав Трамп.

Нагадаємо, раніше держсекретар США Майк Помпео заявляв, що перемови США та Північної Кореї можуть поновитися найближчим часом. Крім того, у липні поточного року Трамп зустрівся з лідером КНДР Кім Чен Ином у демілітаризованій зоні між двома Кореями. У ході зустрічі вони домовилися про відновлення ядерних перемовин, які зайшли в глухий кут.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram