ГоловнаСвіт

За добу бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Втрат серед ЗСУ немає.

За добу бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"8 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... За минулу добу втрат з нашого боку не зафіксовано", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив вісім обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Богданівки - з протитанкового гранатомета; двічі неподалік Водяного - зі стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького - з великокаліберного кулемета; поблизу Верхньоторецького - з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; поблизу Широкиного - зі стрілецької зброї; неподалік Новогригорівки - зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Лебединського - з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні 1 раз: неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Від початку доби зафіксовано один обстріл - поблизу Лебединського.

Нагадаємо, раніше посольство США похвалило президента України Володимира Зеленського за "стриманість і хоробрість перед лицем агресії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram