ГоловнаСвіт

Під час пожежі в наметовому містечку в Росії загинуло четверо дітей (оновлено)

Одна дівчинка загинула на місці трагедії, ще троє пізніше померли в реанімації.

Фото: Пресслужба ГУ МНС Росії по Хабаровському краю

У ніч проти вівторка, 24 липня, в Хабаровському краї Росії під час пожежі в наметовому таборі загинула дівчинка 2008 року народження, ще троє госпіталізовані з опіками, вони у важкому стані. Про це повідомляє російське агентство "Интерфакс".

Фото: Пресслужба ГУ МНС Росії по Хабаровському краю

ЗМІ повідомляють про смерть другої дитини в лікарні, але офіційно цієї інформації не підтверджено. Губернатор регіону Сергій Фургала підтвердив, що троє дітей, які постраждали під час пожежі, перебувають у комі, ще одну дитину госпіталізували з отруєнням чадним газом, її стан - між середньою тяжкістю і задовільним.

Усього, за даними МНС, постраждали дев'ять осіб: четверо дітей і п'ятеро дорослих, останнім медичну допомогу надали амбулаторно.

Пожежа в дитячому наметовому таборі на території туркомплексу "Холдомі" в Сонячному районі сталася в ніч проти вівторка. За попередніми даними, згоріло 20 наметів, ще шість постраждало від вогню. У таборі перебувало майже 200 дітей віком від 7 до 15 років.

За фактом пожежі і загибелі дитини порушено кримінальну справу. Встановлено, що табір було облаштовано без дозволу контролюючих органів за рішенням керівництва комплексу. Спецкомісія вже заявила, що під час перевірки комплексу навесні цього року було виявлено "різні порушення".

Фото: Пресслужба ГУ МНС Росії по Хабаровському краю

Оновлення. За уточненими даними, загинули четверо дітей - три дівчинки і один хлопчик. Одна дівчинка загинула на місці трагедії, ще троє пізніше померли в реанімації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram