ГоловнаСвіт

Філію найбільшого банку Молдови пограбували на 1,5 млн євро

Зловмисникам вдалося вимкнути сигналізацію, усі камери відеоспостереження і відчинити всі двері.

Філію найбільшого банку Молдови пограбували на 1,5 млн євро
В Кишиневе ограбили филиал коммерческого банка Moldova-Agrinindbank
Фото: deschide.md

У столиці Молдови Кишиневі в неділю, 7 липня, пограбували філію найбільшого в країні комерційного банку - Moldova-Agrinindbank. Про це з посиланням на Генеральний інспекторат поліції пише Интерфакс.

За попередніми даними, суму збитків становить понад 30 млн леїв (понад 1,5 млн. євро).

"Пограбування сталося близько четвертої години ранку в неділю в філії банку на вулиці Іона Крянге в Кишиневі. Грабіжники проникли в будівлю через запасний вхід з двору", - розповіли в поліції.

У інспектораті відзначили, що зловмисники заздалегідь вивчили будівлю, у них було спеціальне оснащення. Їм вдалося вимкнути сигналізацію і всі камери відеоспостереження, були відчинені всі двері.

"Зі сховища, де фізичні особи орендували мінісейфи для зберігання цінних речей, були винесені гроші, документи, цінні речі. Свідків пограбування немає, поліція почала розслідування", - повідомили в інспектораті.

Клієнтів банку, які зберігали цінні речі в комірках, повідомили про пограбування. Зараз вони пишуть заяви в поліцію і складають опис зниклих цінностей.

Нагадаємо, торік у Кривому Розі невідомі пограбували банк, поранивши співробітницю. Зловмисники забрали 15 тис. євро і 150 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram