ГоловнаСвіт

Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі, 11 осіб травмовано

Автобус з невідомих причин з'їхав у рів і перекинувся.

Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі, 11 осіб травмовано
Фото: http://peoplenews.com.ua

У Польщі поблизу міста Ополе автобус з українцями з'їхав у рів, 11 пасажирів отримали травми. Про це повідомляє Польське радіо.

Інцидент стався на автостраді А4.

"Автобус з українською реєстрацією їхав у напрямку Вроцлава. У ньому подорожувало 37 пасажирів, включаючи одну дитину. З невідомих причин автобус з'їхав з дороги і впав у канаву, а потім перекинувся", - йдеться в повідомленні.

На місце аварії прибули рятувальники. Для евакуації постраждалих також прибув вертоліт Повітряної служби порятунку. П'ятьох з 11 постраждалих доставили в лікарню.

Пасажирів автобуса, які не постраждали, розмістили в школі поблизу.

Прибувши до поліцейської дільниці, 50-річний водій зізнався, що заснув і прокинувся тільки під час зіткнення з землею. Водій був тверезий, передає TVN24.

Після інциденту на місце ДТП приїхав транспорт, який відвіз українців в Ольшанце, звідки вони повинні були продовжити свій шлях іншим автобусом.

Нагадаємо, в червні в Польщі сталася аварія за участю українського автомобіля. Четверо громадян України, жителі Рівненської області, їхали в автомобілі Opel Astra. З невстановлених причин водій не впорався з керуванням, в результаті чого машина з'їхала з дороги і врізалася в дерево. Двоє чоловіків загинули на місці, ще один помер в лікарні того ж дня, ще один - помер через тиждень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram