ГоловнаСвіт

Французька поліція опублікувала фото причетного до вибуху в центрі Ліона

У 13 постраждалих - невеликі пошкодження нижніх кінцівок.

Французька поліція опублікувала стоп-кадр з камер спостереження, на якому видно причетного до вибуху в центрі Ліона, в результаті якого постраждали 13 осіб. Про це повідомляє France Info.

Фото: twitter.com/franceinfo

"Підозрюваний, який імовірно, залишив вибуховий пристрій, був знятий камерами відеоспостереження. Це чоловік років 30, одягнений у світлі шорти, зелену кофту і темні окуляри", - пише видання.

Згідно із записами з камер відеоспостереження, він прибув на місце на велосипеді і залишив посилку, яка потім вибухнула. Поліція оголосила його в розшук.

Вибух саморобної бомби в Ліоні призвів до пошкоджень у 13 осіб, зокрема - 8-річної дівчинки. 11 постраждалих госпіталізували.

"Отримані травми - невеликі пошкодження нижніх кінцівок, що були спричинені дрібними гвинтами, довжиною 1 см, і кульками, діаметром 2 мм", - розповів медик, який став свідком вибуху.

Нагадаємо, вибух у Ліоні стався близько 17:40. За даними поліції, вибухнула посилка, що лежала на землі біля пекарні "Ла-Бріош Дорі". Крім вибухової речовини, посилка була заряджена гвинтами і металевими кульками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram