ГоловнаСвіт

Прем'єр Вірменії українською мовою привітав Зеленського з перемогою на виборах

Нікол Пашинян побажав новому президентові України успіхів.

Прем'єр Вірменії українською мовою привітав Зеленського з перемогою на виборах
Никол Пашинян
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян українською мовою привітав шоумена Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України.

"Щиро вітаю Володимира Зеленського з переконливою перемогою на демократичних виборах президента України. Упевнений, на цій посаді Ви, Володимире Олександровичу, докладете всіх зусиль, щоб дружні відносини між Вірменією та Україною отримали новий рівень і служили нашим народам. Бажаю Вам успіхів", - написав він у своєму мікроблозі Twitter.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня, в Україні відбувся другий тур президентських виборів. За чинного президента Петра Порошенка проголосували менш ніж 30% виборців, за його опонента Зеленського - понад 70%.

Зеленського вже привітали з перемогою президент Франції Еммануель Макрон і президент Анджей Дуда, який запросив його відвідати Польщу, а також генсек НАТО і голова Євроради.

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер передав Зеленському привітання від Дональда Трампа і подякував Петру Порошенку за роботу.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв висловив сподівання, що за президента України Зеленського є шанси на поліпшення відносин між Москвою і Києвом.

Також Зеленського привітав президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram