ГоловнаСвіт

Хакери виклали в інтернет інформацію про тисячі співробітників ФБР і поліції

Файли містять імена, адреси, номери, електронну пошту та посади.

Хакери виклали в інтернет інформацію про тисячі співробітників ФБР і поліції
Хакеры выложили в интернет информацию о тысячах сотрудников ФБР и полиции
Фото: welivesecurity.com

В інтернеті опинилися з декількох закритих сайтів, пов'язаних з Асоціацією Національної академії ФБР. Про це пише TechCrunch.

"Група хакерів зламала кілька веб-сайтів, пов'язаних з ФБР, і завантажила їх вміст в Інтернет, включаючи десятки файлів, що містять особисту інформацію тисяч федеральних агентів і співробітників правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хакери зламали три сайти, пов'язані з Асоціацією Національної поліції ФБР в Куантіко.

Масив даних містить близько чотирьох тисяч записів з іменами, адресами, номерами, електронною поштою і посадами співробітників спецслужби і поліції США.

Хакери виклали інформацію на своєму сайті, назва якого не наводиться у зв'язку з "конфіденційністю інформації". І угруповання входять понад десять осіб.

Один з тих, хто нібито причетний до злому, стверджує, що всього атаковано більш ніж тисячу урядових сайтів і хакери збирають інформацію, яка скоро буде продана.

В Асоціацію Академії ФБР можуть вступити випускники цього навчального закладу, чинні та колишні агенти бюро. На сайті асоціації зазначено, що з його допомогою вони можуть зв'язуватися більш ніж з 17 тисячами співробітників правоохоронних органів у всьому світі.

Нагадаємо, в січні хакери оприлюднили 175 гігабайт "витоку" про війну на Донбасі і зв'язки Кремля з РПЦ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram