ГоловнаСвіт

Путін про розслідування російського втручання у вибори США: "Гора породила мишу"

"Ми від початку говорили, що оця горезвісна комісія пана Мюллера нічого не знайде".

Путін про розслідування російського втручання у вибори США: "Гора породила мишу"
Фото: kremlin.ru

Президент Росії Володимир Путін прокоментував підсумки розслідування про російське втручання у вибори США словами "Гора породила мишу".

Про це пише ТАСС.

"Ми від початку говорили, що оця горезвісна комісія пана Мюллера нічого не знайде", - сказав Володимир Путін на Арктичному форумі у Санкт-Петербурзі.

Президент Росії сказав, що не був знайомий з Трампом і жодної змови з ним не мав.

"Це повна маячня, розрахована виключно на внутрішню аудиторію і використана у внутрішньополітичній боротьбі в самих США. Тому те, що вона [комісія] закінчить так, як "гора породила мишу", як кажуть, це було для нас зрозуміло заздалегідь. Я весь час вам про це говорив", - заявив Путін.

Нагадаємо, що спецпрокурор Роберт Мюллер дійсно не знайшов доказів змови Дональда Трампа чи його співробітників з Росією під час президентських виборів 2016 року. Однак самі звинувачення російського втручання у вибори в його звіті були підтверджені.

У звіті Мюллера йдеться про два доведені епізоди втручання Росії у вибори - за допомогою "фабрики тролів" близького до Путіна бізнесмена Пригожина і хакерів, які зламали за наказом РФ сервери Демократичної партії і опублікували через WikiLeaks пошту виборчого штабу Гілларі Клінтон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram