ГоловнаСвіт

Співвласниця однієї з найбільших у РФ авіакомпаній загинула в авіакатастрофі в Німеччині

Літак під час аварії повністю згорів.

Співвласниця однієї з найбільших у РФ авіакомпаній загинула в авіакатастрофі в Німеччині
Наталья Филева
Фото: 360tv.ru

Співвласниця другої найбільшої в РФ авіаційної групи S7 AirSpace Corporation Наталія Фільова загинула в результаті аварії приватного літака в аеропорту Франкфурта-на-Майні, передає Интерфакс.

"31 березня під час заходження на посадку приватного літака Epic-LT в аеропорт Егельсбах (Франкфурт-на-Майні) у віці 55 років загинула акціонерка S7 Airlines Наталія Фільова", - повідомила прес-служба компанії S7.

Обставини трагедії поки що невідомі. Літак під час аварії повністю згорів.

Згідно з отриманими німецькою поліцією слідчими даними, літак летів з Франції в Егельсбах (це комуна на території федеральної землі Гессен на заході Німеччини).

Літаком, за даними джерела, керував пілот Андрій Дикун. На борту літака як пасажири перебували Наталія Фільова і її батько Валерій Карачов. Усі троє загинули.

Офіційно імен загиблих у поліції Німеччини поки що не називають.

У поширеній у неділю заяві прес-служби поліції федеральної землі Гессен йдеться, що "остаточна ідентифікація тіл відбудеться наступного тижня".

Ще двоє людей загинули в ДТП за участю поліцейського автомобіля в Німеччині, коли наряд поліції їхав на місце аварії бізнес-джета з росіянами на борту.

"На місце аварії виїхало багато поліцейських нарядів. Дорогою з одним сталася дорожньо-транспортна пригода: на федеральній трасі 486 поліцейська машина зіткнулася з іншим автомобілем", - розповів представник поліції Дармштадта Бернд Гохштедтер.

За його даними, загинули дві людини, троє поліцейських отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram