ГоловнаСвіт

Майкл Коен подав до суду проти компанії Трампа

Екс-адвокат домагається виплати компенсації в розмірі $1,9 млн.

Майкл Коен подав до суду проти компанії Трампа
Майкл Коэн
Фото: nydailynews.com

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен направив до суду Манхеттена позов проти компанії Trump Organization через, імовірно, допущені нею порушення умов контракту, повідомляє The Hill.

Як стверджує Коен, Trump Organization раніше погодилася гарантувати відшкодування його юридичних витрат, що мають стосунок до його причетності до розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера.

"Trump Organization раніше погодилася гарантувати відшкодування шкоди Коену і оплатити витрати на адвокатів і витрати, понесені Коеном, у різних справах, які є наслідком роботи Коена на Trump Organization або від її імені", - цитує видання витяги з судових документів.

Однак в 2018 році Trump Organization припинила виплати, що Коен розцінив як порушення контракту. Тепер екс-адвокат домагається виплати компенсації в розмірі $1,9 млн.

Нагадаємо, низку кримінальних справ було порушено стосовно Коена на початку 2018 року. У серпні минулого року він уклав угоду зі слідством і визнав свою провину. Його засудили до трьох років позбавлення волі. Коену інкримінували ухилення від сплати податків, а також виплату грошей за мовчання екс-порнозірці Стормі Деніелс, яка б мала стосунки з Трампом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram