ГоловнаСвіт

Один з творців російського НТВ наклав на себе руки в Іспанії

Інформацію про смерть Ігоря Малашенка підтвердили відразу кілька джерел.

Один з творців російського НТВ наклав на себе руки в Іспанії
Игорь Малашенко

В Іспанії знайшли мертвим медіаменеджера, колишнього гендиректора і одного з творців телеканалу НТВ Ігоря Малашенка. Про це повідомляє російське видання "Медуза" з посиланням на інші російські ЗМІ.

Журналіст Тимур Валєєв, який працював з Малашенком в передвиборному штабі Ксенії Собчак, підтвердив агентству «Москва», що Малашенко наклав на себе руки. Також про це в своєму телеграм-каналі написала сама Собчак. Раніше про самогубство Малашенка з посиланням на джерела повідомили «Комерсант» і «Відомості».

Правоохоронні органи Іспанії офіційно не повідомляли посольство Росії про смерть Ігоря Малашенка. "Ні родичі, ні законні представники зазначеної особи в посольство не зверталися", - повідомив "Комерсант". Зара посольство з'ясовує подробиці події.

Ігорю Малашенку було 64 роки.

У 1993 році Малашенко став одним із засновників і генеральним директором НТВ. У 1996 році він зайняв пост головного радника виборчої кампанії кандидата в президенти Росії Бориса Єльцина. У 2001-2009 роках був гендиректором каналу RTVI. У 2017 році перед президентськими виборами кілька місяців керував виборчим штабом Ксенії Собчак.

Ігор Малашенко вів процес про розлучення і розподіл майна з колишньою дружиною Оленою Півоваровою. В середині лютого його дружина, журналістка Божена Ринська заявила, що він потрапив до лікарні; на її думку, госпіталізація була пов'язана з конфліктом Малашенка з колишньою дружиною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram