ГоловнаСвіт

У МЗС Росії заявили, що Порошенко "осатанів"

Захарова зазначила, що уряд України регулярно звітує про припинення зв'язків з РФ.

У МЗС Росії заявили, що Порошенко "осатанів"
Мария Захарова
Фото: EPA/UPG

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що президент України Петро Порошенко "осатанів".

Так вона прокоментувала виступ Порошенка, в якому він зазначив, що РФ закрила свої ринки для українських товарів.

Захарова наголосила, що уряд України регулярно звітує про те, що за їхньою ініціативою триває припинення зв'язків з Росією.

"Порошенко звинуватив в економічному краху України Росію. "Однієї миті Російська Федерація закрила свої ринки для українських товарів. 33%, кожна третя гривня надходила з експорту з РФ, сказав Порошенко в ефірі телеканалу ICTV. Він також висловив думку, що Москва розраховувала на "зупинку виробництва і на зміну влади, яку могли б влаштувати мільйони безробітних українців". Петро Олексійович осатанів, очевидно - за здорового глузду так навіть брехати не вийде", - написала Захарова у Фейсбуці.

"Порошенко щодня робить щось таке, щоб знищити всі економічні зв'язки між Україною і Росією", - додала офіційний представник російського МЗС.

Нагадаємо, Україна вже розірвала 49 договорів з РФ і планує розірвати ще приблизно стільки ж. З 1 квітня Україна також припинить дію Договору про дружбу, співпрацю та партнерство з РФ (т. зв. Великий договір).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram