ГоловнаСвіт

Батька російського сенатора Арашукова заарештували у справі про розкрадання у "Газпромі"

Крім Арашукова-старшого, був заарештований його племінник.

Батька російського сенатора Арашукова заарештували у справі про розкрадання у "Газпромі"
Рауль Арашуков
Фото: РИА Новости

Рауля Арашукова, батька сенатора Рауфа Арашукова, заарештували у справі про розкрадання в "Газпромі" на суму 30 млрд рублів і створення злочинної групи.

На засіданні Арашуков-старший відмовився визнати провину, передає Російська служба Бі-бі-сі.

Адвокати Рауля Арашукова заявили, що їхнього клієнта намагаються змусити визнати провину. Вони не уточнили, хто саме намагається це зробити.

Своєю чергою слідство заявило, що побоюється за життя і здоров'я свідків у справі, якщо на час розслідування Арашуков залишиться на волі. В результаті суд задовольнив клопотання слідчих і відправив його в СІЗО на два місяці.

Крім Арашукова-старшого, в четвер був заарештований його племінник Руслан Арашуков (гендиректор компаній "Газпром газорозподіл Астрахань" і "Газпром міжрегіонгаз Астрахань"), що проходить у тій самій справі.

Також суд заарештував гендиректора компанії "Газпром міжрегіонгаз Ставрополь" Ігоря Травінова, директора філії цієї самої компанії у Мінводах Гузера Хашукоєва, а також першого заступника гендиректора "Газпром газорозподіл Ставрополь" Миколу Романова.

Нагадаємо, член Ради Федерації РФ Рауф Арашуков у середу, 30 січня, був затриманий під час пленарного засідання Ради Федерації. Арашукова звинувачують у двох вбивствах, а також в організації злочинного угруповання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram