ГоловнаСвіт

У Гданську трьох українців затримали за напад з ножем на білоруса

Інцидент стався в одному з хостелів під час розпивання алкогольних напоїв.

У Гданську трьох українців затримали за напад з ножем на білоруса
Фото: dzienniklodzki.pl

У польському місті Гданську 20 січня громадянина Білорусі поранили ножем під час розпивання алкогольних напоїв в одному з хостелів міста. У зв'язку з цим затримані троє громадян України, повідомляє Польське радіо.

"За попередніми даними, на вечірці сталася сварка між громадянином Білорусі і України. Другий вдарив першого ножем. Крім 40-річного чоловіка, затримана 44-річна жінка, також громадянка України. Обоє були нетверезими, а обстеження жінки показало понад два проміле алкоголю в її крові, зате результат чоловіка показав понад 0,5 проміле", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що тричі поранений ножем білорус перебуває в лікарні. У свою чергу поліція заарештувала громадян України, які розпивали з ним алкоголь.

На місці злочину була затримана також 48-річна громадянка України, яка образила правоохоронців, які прибули на місце події.

Всі троє громадян України перебувають під арештом, очікуючи подальших заходів за участю прокурора. Розслідування ведеться у зв'язку зі спробою вбивства, з'ясовується також детальна участь згаданих жінок в цьому інциденті.

Нагадаємо, 13 січня 27-річний чоловік напав з ножем на мера Гданська Павла Адамовича на сцені під час святкового концерту. Він пробрався на сцену, де виступав політик, і завдав удару ножем. Після нападу Адамовича госпіталізували, але лікарям не вдалося його врятувати. Мер Гданська помер в лікарні в понеділок, 14 січня.

Суд заарештував чоловіка, підозрюваного у вбивстві мера, на три місяці. Затриманий не визнає себе винним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram