ГоловнаСвіт

У російському Магнітогорську розслідують розсилку листів із погрозами вибухів

У російському Магнітогорську розслідують розсилку листів із погрозами вибухів
Фото: EPA/UPG

Кілька установ у російському місті Магнітогорськ сьогодні отримали на електронну пошту листи про можливі теракти. Як повідомляє місцеве видання 74.ru, інформацію перевіряє управління ФСБ.

Повідомлення про можливий теракт отримали в міській лікарні №1. У листі йдеться, що вибухові пристрої закладено в декількох громадських місцях, серед яких можуть бути медичні установи, навчальні організації і торгові центри.

За інформацією очевидців, зі школи №62 вивели учнів через загрозу теракту, також повідомляють про перевірку в дитячій і психіатричній лікарнях.

В адміністрації Магнітогорська закликали жителів міста "не піддаватися на провокації і не панікувати", а розіслані повідомлення назвали спробою дестабілізувати ситуацію в місті.

Нагадаємо, 31 грудня в Магнітогорську в результаті вибуху обвалилися 7 поверхів у під'їзді 10-поверхового будинку, під завалами загинули 39 осіб. Основна версія слідства - вибух побутового газу, проте місцеві журналісти знайшли докази можливого навмисного вибуху. Про відповідальність за теракт  минулого тижня заявляли терористи "Ісламської держави".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram